abc sir ilustracija

Za 30. rojstni dan je Abc sir dobil spletno stran

Na www.abcsir.hr lahko najdete vse, kar vas je vedno zanimalo o Abc siru, lahko izveste več o zdravem načinu prehranjevanja ali pa najdete navdih in recepte za domislene kulinarične kreacije z Abc sirom.

 

Že tri desetletja se v Belju se proizvaja Abc sveži krem sir, ki s svojim bogatim, polnim okusom in z naravnimi sestavinami osvaja vse generacije. Da bi odgovorili na vsa Vaša vprašanja in z Vami delili Abc zgodbo, je Abc sir dobil uradno spletno stran www.abcsir.hr kjer lahko najdete veliko zanimivih in koristnih informacij. 

Kot vir visoko kvalitetnih beljakovin in esencialnih maščobnih kislin, ter vitaminov A in D, Abc sir je bistven za skupen dnevni vnos minerala kalcija, kar je zlasti pomembno za rast in ohranitev zdravih kosti. Narejen samo iz treh zdravih sestavin, naj bo Vaš najljubši Abc sveži krem sir naravna in zdrava izbira za celo družino. Več o pravilni prehrani, pojdite na www.abcsir.hr v rubriko ABCeda pravilne prehrane. 

Nenavadne kombinacije sladko-slanih okusov - piškote, torte, zvitke, testenine, meso, narastke, ribo, omake.. poiščite v receptih za sladke in slane jedi, kjer najdete tudi ideje za vsak dan in navodila kako jih obogatiti s posebno polnim okusom in aromo. 

Spoznajte, kuhajte z Abc sirom in uživajte v okusih!

 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice