abc sir ilustracija

Tri Velike zlate medalje za ABC sveži kremni sir

Vrhunska kvaliteta ABC sirov je potrjena z osvojenimi Velikimi zlatimi medaljami na 51. Mednarodnem sejmu AGRA v Sloveniji

Belje d.d. je osvojilo tri velike zlate medalje za: ABC classic sveži kremni sir, ABC zelenjava sveži kremni sir in ABC mediteran sveži kremni sir na mednarodnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov, v okviru 51. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni.

Sejem AGRA je najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji, v okviru katerega se vsako leto izvaja tudi ocenjevanje mleka in mlečnih proizvodov. Za letošnje ocenjevanje je bilo prijavljenih 137 proizvodov 26-ih mednarodnih podjetij iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Nemčije. Vsako leto so v ocenjevalni komisiji sejma zbrani strokovnjaki iz cele regije.
 
Osvojitev Velikih zlatih medalj je potrditev kvalitete ABC sira, ki je razen Hrvaške in Slovenije, prisoten tudi na ostalih tržiščih Adria regije in širše. Številni potrošniki že več kot 30 let vsakodnevno potrjujejo, da je ABC sir naravna in lahka izbira za vse generacije.
 
ABC sveži kremni sir je sestavljen samo iz treh sestavin – mleko, smetana in malo morske soli, ne vsebuje aditivov in konzervansov, linijo ABC sirov pa obogatujejo okusi drobnjaka, zelenjave in oliv.
 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice