abc sir ilustracija

Potrošniki složni: ABC sir nam je prva izbira!

Dve nagradi potrjujeta, da ABC dominira v svoji kategoriji
zaradi najboljšega razmerja med ceno in kvaliteto

 V kratkem obdobju je ABC sir osvojil dve glavni nagradi na Hrvaškem in v Sloveniji – Best buy award v raziskavi kategorije sirnih namazov na Hrvaškem, v Sloveniji pa je v isti kategoriji zmagal v izboru za produkt leta.

ABC sveži kremni sir je nastal pred 35 leti, od takrat je zadržal svojo izvorno recepturo. Skrivnost njegovega uspeha je v enostavnosti, z obzirom na to, da je proizvod narejen le iz treh naravnih sestavin – mleka, smetane in malo morske soli, brez umetnih dodatkov in konzervansov. Mleko vedno prihaja direktno iz kmetij Belja, kar potrošnikom garantira visoko kvaliteto.

 „Z nagradama je potrjeno, da potrošniki prepoznavajo pravo vrednost ABC sira, za kar smo jim izjemno hvaležni. Zaupanje potrošnikov se težko pridobi, še težje pa ohrani. Da bi ga ohranili, bo Belje še naprej vlagalo v kvaliteto in domačo proizvodnjo, ker je to najboljša garancija, da bo ABC sir ostal prva izbira potrošnikov na Hrvaškem in vse bolj tudi v tujini, kar dokazuje tudi izbira slovenskih potrošnikov,“  je poudaril g. Davor Bošnjaković, direkor Belja.

Nagrado Best Buy dodeljuje mednarodna organizacija ICERTIA na temelju glasovanja potrošnikov in to izključno tistih proizvodov in uslug, katere so hrvaški potrošniki v Best Buy Award raziskavi izbrali sami, kot proizvode, ki jim nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto v posamezni kategoriji.

 

Izbran Produkt leta je prestižna nagrada, ki jo prejmejo proizvodi na podlagi izbire potrošnikov, v raziskavi ene izmed največjih svetovnih raziskovalnih hiš AC Nielsen. Dodeljuje se proizvodom, ki so najbolj impresionirali s svojo funkcionalnostjo in inovacijo, glavni namen nagrade je pomagati kupcem pri izbiri med širokim spektrom proizvodov na policah.


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice