abc sir ilustracija

Novo mednarodno priznanje za ABC sir

ABC sveži kremni sir je ponovil uspeh iz leta 2008 ter prejel elitno priznanje na mednarodnem ocenjevanju Superior Taste Award Mednarodnega inštituta za okušanje in kakovost izdelkov (International Taste&Quality – ITQI) iz Bruslja.

ABC sveži kremni sir je prejel maksimalne tri zvezdice in se tako uvrstil v razred izjemnih izdelkov ter pri ocenjevanju prejel več kot  90 odstotkov točk. O pomenu uspeha priča tudi dejstvo, da je na letošnjem ocenjevanju bilo prijavljenih 906 izdelkov v kategoriji hrane in pijač.

 
ITQI je vodilna organizacija kuharjev in sommelierjev, ki se ukvarja z ocenjevanjem in promocijo vrhunske hrane in pijač iz celega sveta. To, v celoti neodvisno in nepristransko organizacijo, je uradno priznalo deset najprestižnejših evropskih kulinaričnih institucij ter mednarodnih združenj sommelierjev, zbranih v združenju Association de la Sommeliere Internationele (ATI).
 
Zdrav in priljubljen ABC sveži kremni sir je popolnoma naraven izdelek, pripravljen z edinstvenim tehnološkim postopkom iz skrbno izbranega in kontroliranega mleka z Beljevih farm. Edinstvenost ABC sira je v dejstvu, da se prideluje iz samo treh sestavin: mleka, smetane in soli, brez kakršnih koli dodatkov in konzervansov. Kot tak je izreden vir energije, visokokvalitetnih proteinov, kalcija in vitaminov A in D ter pomembno prispeva k dnevnemu vnosu mineralov, železa, cinka, magnezija in vitamina B2. Zaradi svojih visokovrednih sestavin je namenjen vsem starostnim skupinam.
 
Ob že naštetih uspehih ABC svežega kremnega sira je mlečni namaz Abcela (Abecela) najnovejši izdelek v ponudbi Belja prav tako prejel pomembno mednarodno priznanje. Na že omenjenem strokovnem ocenjevanju je Abcela  nagrajena z dvema zvezdicama za prepoznavno kakovost.
 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice