abc sir ilustracija

Hrvaški potrošniki so odločili

ABC sir je izbran za Produkt leta

Na včerajšnji slavnosti podelitve nagrad za Izbrani produkt  leta je ABC sveži kremni sir, podjetja Belje razglašen za zmagovalca v kategoriji sirnih namazov med izdelki iz Hrvaške.

 

Izbrani izdelek leta je prestižna nagrada, katere dobitnike izbirajo potrošniki, ki temeljijo na raziskavah ene največjih svetovnih raziskovalnih podjetij AC Nielsen. Dodeljuje se izdelkom, ki so najbolj impresionirali s svojo funkcijo in inovacijo. Nagrada je dodatna potrditev vrhunske kvalitete ABC svežega kremnega sira, po že osvojeni nagradi za Produkt leta v Sloveniji.

 

Marketinški koncept je zasnovan v Franciji pred 30. leti, trenutno pa deluje v več kot 40 najrazvitejših državah. Letos je prvič organiziran na Hrvaškem, potrošniki pa so izbirali svoje favorite med 65 izdelki v 21 kategorijah. Partner projekta, trgovska veriga Konzum, bo na svojih policah označila izbrane izdelke leta in omogočila svojim kupcem nakup najboljših izdelkov, katere so izbrali potrošniki.

 

"Veliko priznanje in čast je biti razglašen za najboljšega v svoji kategoriji. S tem nadaljujemo vrsto nagrad in priznanj, ki jih ABC sveži kremni sir redno prejema. Zahvaljujemo se organizaciji projekta in s ponosom bomo nosili oznako Izbrani Produkt leta« je izjavil direktor Belja Davor Bošnjaković."    

  

 ABC sveži kremni sir je tekom 35 let zadržal prvotno recepturo. Skrivnost njegovega uspeha je v preprostosti glede na to, da se proizvaja iz samo treh sestavin – mleka, smetane in malo morske soli, brez umetnih dodatkov in konzervansov. To potrošnikom zagotavlja visoko kvaliteto, ki so jo, kot dokazuje prejeta nagrada, tudi sami prepoznali. 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice