abc sir ilustracija

Belje je prejelo velik šampionski pokal

V okviru priprav za 78. Mednarodni kmetijski sejem v Novem Sadu je tradicionalno organizirano tudi eno največjih ocenjevanj mlečnih izdelkov v tem delu Evrope.

V močni konkurenci 28 proizvajalcev, ki so prijavili skupno 105 izdelkov, je Tovarna mlečnih izdelkov Belje iz Belega Manastirja prejela največje priznanje sejma – veliki šampionski pokal za vrhunsko kakovost ocenjenih svežih sirov in mlečnih namazov.   

 
Paleta iz ponudbe Beljevih mlečnih izdelkov – ABC sveži kremni sir in poltrdi sir Baranjac – je tudi na tem ocenjevanju potrdila svojo izjemno kakovost. V kategoriji kremnih sirov je ABC sveži kremni sir razglašen za šampiona kategorije s skupaj šestimi zlatimi medaljami za vse okuse. 
 
ABC sveži kremni sir je popolnoma naraven izdelek, ki vsebuje samo tri sestavine –  mleko, smetano in sol, je brez kakršnih koli konzervansov in aditivov. 
 
Šampion kategorije poltrdih sirov je Beljev Baranjac, avtohtoni poltrdi sir, ki se prideluje iz izbranega svežega mleka s farm Belja. Obdobje zorenja v kontroliranih pogojih daje Baranjcu posebno aromo ter polnost okusa, po čemer je znan na tržišču.
 
K skupnemu uspehu mlečnih izdelkov Belje so prispevale zlate medalje mlečnih namazov Vajkrem in Abcela. 
 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice