abc sir ilustracija

ABC sveži kremni sir prvak kvalitete sejma v Novem Sadu

Zmagovalec v kategoriji mlečnih in sirnih namazov je Belje, nagrajeno s posebno nagrado za vrhunsko kvaliteto celotnega asortimana ABC svežih kremnih sirov

Na letošnjem ocenjevanju kvalitete na  82. Mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu je ABC sir s kulenom osvojil prvo nagrado v kategoriji mlečnih in sirnih namazov, ABC sir in ABC sir s hrenom sta bila nagrajena z veliko zlato medaljo. Kot zmagovalec kategorije je Belje nagrajeno s posebno nagrado za vrhunsko kvaliteto svojega programa ABC svežega kremnega sira. 

 
Z naslovom prvaka in zlato medaljo je na sejmu v Novem Sadu, ABC sir potrdil status najbolj cenjenega sirnega namaza na Hrvaškem in okolici, ki ga obožujejo vse generacije potrošnikov. ABC sveži kremni sir ima v svoji sestavi mleko, smetano in malo morske soli brez dodanih konzervansov. Edinstvenost njegovega okusa je v kvaliteti sestavin, ki se zagotavlja s proizvodnjo mleka lastnih farm, na katerih več kot 4.000 krav vsak dan daje mleko visoke kakovosti.  
 
ABC sveži kremni sir ima v svoji sestavi mleko, smetano in malo morske soli brez dodanih konzervansov. Edinstvenost njegovega okusa je v kvaliteti sestavin, ki se zagotavlja s proizvodnjo mleka lastnih farm, na katerih več kot 4.000 krav vsak dan daje mleko visoke kakovosti.  
 
V asortimanu ABC svežih kremnih sirev so vsi okusi obogateni s pravimi sestavinami – kosi šunke, narezanim drobnjakom, sesekljanimi olivami in kislimi kumaricami, izbrano kombinacijo zelenjave, svežim hrenom in kosi kulena. 
 
Med številnimi mednarodnimi nagradami in priznanji so še posebej pomembne letošnje medalje iz sejma v Novem Sadu,  ob upoštevanju dejstva, da je največji regionalni sejem, ki ocenjuje kvaliteto živilskih izdelkov. 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice