abc sir ilustracija

ABC sveži kremni sir Junior - da mali postanejo veliki

Od te jeseni, v simpatični embalaži s katere se s pokrovčka smeji kravica, se že poznanim ABC svežim kremnim sirom pridružuje ABC sveži kremni sir Junior.

Ker redna uporaba mleka in mlečnih proizvodov igra v prehrani otroka zelo važno vlogo in da bi hranljivi obroki postali še bolj slastni se je Belje, ki že preko 35 let proizvaja svetovno nagrajevan proizvod –ABC sveži kremni sir, odločilo ob 17. Svetovnem šolskem dnevu mleka (ki je tradicionalno zadnjo sredo v septembru)za nov izdelek, ki je narejen za otroke,  ABC sveži kremni sir Junior.

 

Proizveden samo iz mleka, smetane in malo morske soli, je novi ABC sir za otroke naraven izvor beljakovin in kalcija, ki s svojimi hranilnimi vrednostmi zadovoljuje vse dnevne potrebe, nujne za pravilno fukcioniranje otrokovega organizma.

 

Kalcij in beljakovine iz ABC svežega kremnega sira Junior skrbijo, da imajo otroci močne kosti in uravnoteženo prehrano in spodbujajo nastajanje tkiva in rasti, pravilno izločanje hormonov in ostalih fizioloških aktivnih snovi.

 

Praznovanje Svetovnega dneva šolskega mleka je pričela svetovna organizacija za hrano in kmetijstvo Združenih narodov FAO, Belje pa se vsako leto pridružuje proslavi tega zelo pomembnega dneva, s ciljem izobraževanja o pomembnosti uvajanja rednih mlečnih obrokov v otroško prehrano.

  

ABC sir Junior je izvrsten otroški zajtrk ob kosu kruha iz integralnih žitaric, odlično se kombinira z priljubljenimi jedmi malih gurmanov in bo tako npr. špinačna juha ali pa recimo zelenjavna juha z dodatkom ABC junior postala še okusnejša.


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice