abc sir ilustracija

ABC sir slavi 35. rojstni dan!

 

ABC sveži kremi sir, ki je med najbolj prodajanimi v svoji kategoriji v Sloveniji, te dni slavi svoj 35.rojstni dan. Belje ga je pričelo proizvajati v novembru 1980, po lastni recepturi, ob uporabi le treh naravnih sestavin – mleka, smetane in malo morske soli – ki so še danes osnova vseh ABC proizvodov.

Že pri lansiranju je osvojil srca potrošnikov in je to zadržal vse do današnjih dni – ravno zahvaljujoč tradicionalni recepturi, kvaliteti domačega mleka in skrbno izbranim naravnim sestavinam v vsakem izmed okusov ABC kremnega sira.

Kot vir visokokvalitetnih beljakovin in esencijalnih maščobnih kislin, ter vitaminov A in D, je ABC sveži kremni sir pomemben za skupen dnevni vnos minerala kalcija, ki je zelo pomemben za rast in ohranjanje zdravja kosti.

Blagega okusa in vonja, lahko mazljiv, je ABC sir nezamenljiva sestavina okusnih sendvičev, enako dober je tudi kot samostojen namaz na kruhu ali pecivu. Lahko je veliko več od tega: dodatek pri kuhanju, skrivna sestavina vašega recepta, „točka na i“ neke posebne jedi. Vkolikor ga dodate v rižoto pred koncem kuhanja, v špinačo, v omleto ali na pizzo – lahko z eno potezo najenostavnejšo jed spremenite v delicijo. Ste poskusili cheesecake z ABC sirom?

Vkolikor nimate časa za vse mogoče kombinacije z ABC sirom, izberite enega od pripravljenih okusov, to so: hren, zelenjava, drobnjak in mediteran.

 

Nedavno je ABC paleta okusov obogatena s svežim kremnim sirom ABC spuži kvadratnik, ki je takoj postal veliki hit med otroci vseh starosti.


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice