abc sir ilustracija

ABC sir nagrajen z Velikimi zlatimi medaljami

Osvojene zlate medalje na 50. Mednarodnem sejmu AGRA so potrditev vrhunske kakovosti

Na mednarodnem ocenjevanju mleka in mlečnih proizvodov v okviru 50-ega mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni, je podjetje Belje d.d. osvojilo dve Veliki zlati medalji za ABC sveži kremni sir in za ABC sveži kremni sir Mediteran.


Ocenjevalo se je 161 proizvodov iz 29-ih mednarodnih podjetij iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Nemčije. Predsednik ocenjevalne komisije je bil prof.dr. Bogdan Perko iz Biotehniške fakultete, Inštitut za mlekarstvo Ljubljana.
Veliki zlati medalji je v Gornji Radgoni prejel predsednik uprave podjetja Belje d.d. Goran Pajnić in ob tej priliki dejal:
 
„Ta nagrada je potrditev kakovosti ABC sira, ki je poleg tržišč Hrvaške in Slovenije prisoten tudi na ostalih tržiščih Adria regije. Vsaka nova nagrada je dodatna spodbuda za razvoj in izboljšanje proizvoda v skladu s pričakovanji naših kupcev.“
 
Ob številnih že osvojenih priznanjih, kot je denimo "Superior Taste Award" podeljen s strani Mednarodnega inštituta za degustacije in kakovost proizvodov iz Bruslja, je nagrada uglednega slovenskega sejma AGRA, potrditev vrhunske kakovosti ABC svežega kremnega sira. Posebnost proizvoda je, da je sestavljen izključno iz treh zdravih sestavin – mleko, smetana in malo soli in je edinstveni mlečni pripravek na tržišču, ki ne vsebuje nikakršnih aditivov, umetnih barvil, niti konzervansov.
 
V Sloveniji je dostopen v štirih različnih okusih – ABC sveži kremni sir, ABC sveži kremni sir z drobnjakom, ABC sveži kremni sir z zelenjavo in ABC sveži kremni sir Mediteran.

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice