abc sir ilustracija

ABC sir je prejel nagrado za vrhunsko kvaliteto.

Oznako „Superior Taste Award“ dodeljujejo najboljši svetovni kuharji in somemelierji. ABC sir jo je prejel že četrtič.

ABC sveži kremni sir iz Belja je pridobil še eno prestižno mednarodno priznanje in sicer tri zlate zvezdice ob oznaki „Superior Taste Award“, ki jo dodeljuje Mednarodni inštitut za okus in kvaliteto (iTQi) iz Bruslja. „Superior Taste Award“ je edina oznaka kvalitete, ki jo dodeljujejo kuharji in sommelierji najboljših svetovnih restovracij, tri zvezdice pa dobijo proizvodi katere ocenjevalci potrdijo izjemen okus na slepem testu. ABC sveži kremni sir je priznanje pridobil že štirikrat, kar potrjuje mjegovo neprekinjeno visoko kvaliteto.

 
 
Podobno kot Michelinov gastronomski vodič, iTQi ne organizira tekmovanj, ampak ocenjuje samostojne proizvode. Oznako „Superior Taste Award“ pridobijo izdelki ocenjeni z več kot 70 točk od 100 možnih, tri zvezdice pridobijo izdelki, ki so prejeli več kot 90 točk od članov ocenjevalne komisije. Izdelki, ki se potegujejo za nagrado se preizkušajo na slepem testu, ob strogi proceduri senzorske analize.Najnovejša v nizu mednarodnih nagrad s katerimi se lahko pohvali ABC sir zadnjih nekaj let, so tri zvedzice ob oznaki „Superior Taste Award“. Skrivnost uspeha ABC sira je v edinstvenosti in naravnosti, saj ne vsebuje aditivov in konzervansov. Narejen je iz mleka, smetane in malo soli. Kvaliteta se zagotavlja z lastno proizvodnjo v celotnem ciklu od proizvodnje lastne hrane za potrebe prehranjevanja živine na farmah Belja, do proizvodnje in predelave mleka po najvišjih standardih in uporabi popolne sledljivosti izdelkov.
 
 
Mednarodni inštitut za okus in kvaliteto (www.itqi.com) je vodilno svetovno neodvisno združenje kuharjev in sommelierjev. Njihovi ocenjevalci so najuglednejši kuharji in sommelierji iz sedemnajstih držav in so člani prestižnih kulinarskičnih inštitutov.
 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice