abc sir ilustracija

ABC Mediteran

Novi ABC sir z okusom zelenih oliv in kumaric

Iz linije ABC svežih kremnih sirov prihaja nov okus, obogaten z drobno narezanimi zelenimi olivami in delikatesnimi kislimi kumaricami. Okus s svojo lahkotnostjo in svežino spominja na morje in okusno mediteransko kuhinjo, zaradi česar je tudi dobil ime ABC Mediteran. 

 
Olive so še iz antične Grčije znane po svojih zdravilnih lastnostih ter so izredno pomembna sestavina vsakodnevne prehrane, tako zaradi hranilnih vrednosti kot zaradi svojega posebnega in prepoznavnega okusa, ki oplemeniti vsako jed. Bogastvo oliv z nenasičenimi maščobnimi kislinami pripomore k zniževanju holesterola v telesu.
ABC sveži kremni sir Mediteran je naraven in zdrav izdelek, ki ne vsebuje konzervansov in aditivov. Prideluje se iz domačega mleka, smetane ter malo morske soli z dodatkom domačih zelenih oliv, polnjenih s papriko, ter z delikatesnimi kislimi kumaricami. 
 
Zahvaljujoč posebni tehnologiji pridelovanja ter izbranimi sestavinami, predstavlja ABC Mediteran vsekakor edinstven okus na našem tržišču. 
 
Mediteranska kuhinja je ena najbolj znanih in najbolj cenjenih v svetu, saj osvaja z lahkimi in osvežilnimi zdravimi jedmi, ki odo odslej še okusnejše in domiselnejše z ABC svežim kremnim sirom Mediteran.

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


Ostale novice